Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Dani Olmo s’implica amb els Xuklis

Amb un nou Campus Solidari que instruirà i oferirà propostes de sensibilització als més joves

El campus es realitzarà del 1 al 12 de juliol per a nens i nenes de 5 a 16 anys i serà impartit per entrenadors titulats UEFA PR, que s’encarregaran de desenvolupar les diferents sessions que es duran a terme al llarg del campus. La seva presència garanteix que els nens i nenes entenguin com és un entrenament professional, la importància del mètode de treball i del propi treball per a aconseguir els objectius. Hi haurà visites de futbolistes i entrenadors professionals, que comptaran la seva experiència en primera persona. També visitaran el Campus altres esportistes d’elit, la qual cosa servirà perquè els nens i nenes vegin com la formació, la disciplina i la dedicació són transversals a qualsevol esport.

Des d’AFANOC s’hi faran xerrades i activitats de conscienciació.
El campus també té la seva vessant solidària i ens farà una donació econòmica a La Casa dels Xuklis.

 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES