Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Classificacions Cursa Solidària – Posa’t la Gorra!

Enguany la festa “Posa’t la Gorra!” va estr dedicada a l’esport i vam començar el dia a amb dues curses pels camins del Parc de la Ciutadella. A primera hora del dia semblava que la pluja ens havia de fer la punyeta, però finalment el sol ens va acompanyar i entre batucades, gegants, falcons i activitats infantils les dues curses van ser un èxit!

Podeu comprovar les Classificacions de la cursa d’adults aquí: copia-de-2016_posat_la_gorra_classificacio_general

Moltes gràcies a tots per fer córrer la gorra!!!

 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES