Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Cuidar als cuidadors, convenis que convenen

Reflexoteràpia i massatges per les famílies de Lleida

AFANOC LLEIDA i el centre “TU I TU, Microgimnàstica i fisioteràpia” de Cappont han signat un conveni de col·laboració per sumar esforços treballant plegats  en la millora de la qualitat de vida de les famílies amb infants o adolescents amb càncer.

L’objectiu és poder oferir massatges i reflexoteràpia als pares i mares o d’altres familiars dels infants o adolescents vinculats a l’entitat per contrarestar i reparar el desgast físic i emocional que pot suposar l’acompanyament als seus fills i filles durant el procés de la malaltia.

Els tractaments es faran al centre especialitzat, situat molt a prop de les oficines d’AFANOC LLEIDA, i seran gratuïts.

L’acord ha estat signat per Maite Montañés, presidenta de l’AFANOC, i Núria Gabernet, directora del centre “TU I TU”. La iniciativa s’emmarca dins el projecte ‘Cuidar els cuidadors’ d’AFANOC, que busca relaxar i disminuir la tensió que acumulen els cuidadors perquè puguin seguir desenvolupant la seva tasca sense descuidar al mateix temps el seu estat de salut.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES