Connecta't amb el càncer infantil

Nens de La Casa dels Xuklis

CONNECTA’T! amb els infants i adolescents amb càncer! Uneix-te al corrent d’empatia i suport, fes-los sentir que ni són diferents ni estan sols!

El Dia Mundial Contra el Càncer, ajuda’ns a fer visible la realitat càncer infantil, fem un corrent d’empatia i suport.

Una connexió és un punt d’enllaç, de trobada, de complicitat entre dues o més persones. S’estableix un sentiment que ens uneix i ens manté junts els uns amb els altres. Quan connectem sentim una afinitat que va més enllà del fet de tenir coses en comú. Quan connectem deixem de sentir-nos sols.

El diagnòstic de càncer és un diagnòstic que afecta a tota la família, transformant el dia a dia de tots els seus membres. Un dia a dia que acostuma a ser complicat per la incertesa, el temor, els ingressos hospitalaris i la durada dels tractaments.

Tractaments que acostumen a ser complexes i que sovint canvien l’aspecte de la persona que pateix la malaltia.

En el cas dels infants i adolescents, els canvis s’acusen especialment, ja que estan en etapa de creixement i la malaltia els atura un procés vital a l’allunyar-los del seu entorn habitual, un hàbitat clau per al seu desenvolupament integral (família, amistats,  i centres educatius).

Sovint se senten diferents dels altres i també sols.

A l’AFANOC acompanyem a les famílies des del primer moment del diagnòstic i al llarg de tot el procés, atenent les necessitats de cada un dels seus membres. Tot ells viuen la malaltia de manera diferent i hauran de fer front a noves necessitats i sentiments desconeguts fins ara, de difícil gestió.

 

A través dels nostres programes, oferim serveis d’atenció psicosocial integral a totes les famílies, de manera gratuïta.

 

Fent un  donatiu estàs ajudant que continuï sent així, i compartint ens fas visibles!

Et connectes?

Connecta't amb el càncer

Uneix-te al corrent de suport al càncer!