Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Coneix l’impacte de la nostra tasca

Fem Memòria, fem camí, seguim endavant!

Ens complau presentar-vos la Memòria d’Activitats de l’ AFANOC. Aquest 2019 hem continuat tirant endavant tots els projectes de l’entitat  i  hem incorporat un nou apartat, el “El Grup d’Adolescents i Joves” amb dades significatives i fets destacats per donar a conèixer la tasca que s’està desenvolupant amb aquest projecte, oferint espais d’intercanvi de vivències, experiències que enforteixen el vincle amb  l’entitat.

L’AFANOC segueix creixent i implementant dia a dia noves maneres de fer l’acompanyament a les famílies, formant al personal tècnic i participant de manera activa en les nostres federacions. Seguim mantenint el nivell de qualitat i confort a La Casa dels Xuklis, millorant els espais i creant-ne de nous per tal de fer més càlida l’estada de les famílies.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES