La Casa dels Xuklis segueix realitzant atenció a les famílies en serveis mínims i les delegacions han tancat portes però s’atén de manera telemàtica 

Des d’AFANOC, us informem que davant la situació d’alerta i confinament per la COVID-19, seguim operatius oferint el suport a les famílies que tenen els fills o filles en tractament oncològic i estan allotjades a la Casa dels Xuklis. Des de l’equip de manteniment de la casa es compleixen rigorosament els protocols indicats des de el Govern de la Generalitat aplicant les mesures d’higiene per la convivència dins aquesta situació de confinament.

Pel que fa a les famílies que no estan allotjades a La Casa dels Xuklis però també estan en tractament,  se les aten de manera telemàtica des dels nostres serveis d’atenció a les famílies: Treball Social, Suport Emocional, Suport als grups de Dol.   
 
L’àrea de Voluntariat segueix activa de manera telemàtica, fomentant diferents activitats, mantenint la participació   i  oferint entreteniment al Grup de Joves.
 

Tota la resta de serveis presencials, tant als Hospitals com a la Casa dels Xuklis  i delegacions de Lleida i Tarragona , estan aturats, però realitzant tele-treball per tal de continuar en contacte amb l’equip i donar resposta a les necessitats que sorgeixen dia a dia.

Es manté el contacte amb els hospitals de manera continuada, oferint els nostres serveis, dins de les situacions pactades amb cada hospital, analitzant cada cas de manera individualitzada.

L’ AFANOC afronta la situació actual amb la vocació  de servei que ens caracteritza, intentant aportar la normalitat i serenitat que cal en cada moment,  que per si ja coneixem, en el nostre dia a dia.

Desitgem que aquesta situació es pugui resoldre el més aviat possible i confiem que amb l’esforç de tothom ens en sortirem.