Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Serveis d’atenció davant la COVID-19

La Casa dels Xuklis segueix realitzant atenció a les famílies en serveis mínims i les delegacions han tancat portes però s’atén de manera telemàtica 

Des d’AFANOC, us informem que davant la situació d’alerta i confinament per la COVID-19, seguim operatius oferint el suport a les famílies que tenen els fills o filles en tractament oncològic i estan allotjades a la Casa dels Xuklis. Des de l’equip de manteniment de la casa es compleixen rigorosament els protocols indicats des de el Govern de la Generalitat aplicant les mesures d’higiene per la convivència dins aquesta situació de confinament.

Pel que fa a les famílies que no estan allotjades a La Casa dels Xuklis però també estan en tractament,  se les aten de manera telemàtica des dels nostres serveis d’atenció a les famílies: Treball Social, Suport Emocional, Suport als grups de Dol.   
 
L’àrea de Voluntariat segueix activa de manera telemàtica, fomentant diferents activitats, mantenint la participació   i  oferint entreteniment al Grup de Joves.
 

Tota la resta de serveis presencials, tant als Hospitals com a la Casa dels Xuklis  i delegacions de Lleida i Tarragona , estan aturats, però realitzant tele-treball per tal de continuar en contacte amb l’equip i donar resposta a les necessitats que sorgeixen dia a dia.

Es manté el contacte amb els hospitals de manera continuada, oferint els nostres serveis, dins de les situacions pactades amb cada hospital, analitzant cada cas de manera individualitzada.

L’ AFANOC afronta la situació actual amb la vocació  de servei que ens caracteritza, intentant aportar la normalitat i serenitat que cal en cada moment,  que per si ja coneixem, en el nostre dia a dia.

Desitgem que aquesta situació es pugui resoldre el més aviat possible i confiem que amb l’esforç de tothom ens en sortirem.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES