Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Comunicat d’interès per a tots els establiments col·laboradors amb guardioles AFANOC

Benvolguts i benvolgudes,

En primer lloc agrair-vos la col·laboració al llarg de tots aquets anys amb la nostra entitat. Gràcies a tots els donatius recaptats mitjançant les guardioles, hem pogut tirar endavant els nostres projectes d’atenció i suport a les famílies amb un infant o adolescent amb càncer i contribuir al manteniment de La Casa dels Xuklis, una llar d’acollida per les famílies que s’han de desplaçar per rebre tractament.

Us anunciem però, que l’AFANOC ha donat per finalitzat el contracte amb l’empresa que gestionava la recollida de totes aquestes guardioles (Wishing Spiral, SL) i que per tant, a partir d’ara només podran recollir-les persones autoritzades per l’AFANOC, exclusivament.

També dir-vos que l’AFANOC no té, ni ha tingut mai, cap conveni de col·laboració, ni cap relació amb la Fundación CIBI, entitat que està retirant les nostres guardioles i posant-ne de noves.

Aquestes noves guardioles que s’estan posant a nom de la Fundación CIBI no porten el nostre logotip “AFANOC Nens amb Càncer”, per tant no destinaran els diners a la nostre entitat.

Per qualsevol aclariment podeu trucar als telèfons d’AFANOC:

Barcelona: 93 237 79 79, Tarragona: 977 228 712 i Lleida: 973 216 057

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES