Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Complicitats imprescindibles

Les aliances amb les empreses són clau pel manteniment de projectes com La Casa dels Xuklis

Poden ser col·laboracions de caràcter puntual o repetides en el temps. Col·laboracions que poden venir des de petits comerços o grans corporacions que a través de les iniciatives dels seus treballadors promovent activitats amb fins solidaris amb el suport dels seus departaments de RSC.

Es fa dificil mencionar-les a totes, al llarg dels anys han estat desenes i desenes, però a tall d’exemple destaquem algunes iniciatives d’enguany que mostren un ventall d’accions i activitats molt diverses.

Partners compromesos

Un dels partners que fomenta més la participació entre els seus equips humans és la multinacional de les traduccions, TRANSPERFECT, a través del repte esportiu Mountain Challenge”. Una acció que es va iniciar com una cursa a nivell local fa cinc anys i que ha creat una línia de marxandatge propi amb un logotip que inclou el nostre nom. Un clar exemple de bones praxis en l’àmbit intern i que afavoreix la cohesió dels seus equips implicant-los en bones causes.

Enguany destaquem a KPS Iberica que per segon any consecutiu ens ha fet beneficiaris de la seva Summer Run”, la cursa solidària dels seus treballadors; també a Bershka amb els seu mercadillo solidari; o Bayer amb accions de voluntariat, donatius i compra de marxandatge. Els supermercats Caprabo per triar-nos per l’arrodoniment solidari i també els supermercats Keisy per la campanya des roses entre els seus clients per Sant Jordi. Una menció especial pel parc infantil “Illa Fantasia” que col·labora per segon any oferint les nostres gorres amb l’entrada un dia a l’any.

Noves aliances

Celebrem també les noves col·laboracions, com Neules Sant Tirs que en complicitat amb el grup musical infantil “El Pot Petit” han personalitzat aquest producte nadalenc i destinant-nos part dels beneficis; el Grup MAAS que enguany, a causa de la pandèmia, ens ha destinat l’import del dinar de Nadal que no ha pogut fer amb els seus treballadors. Agrair també a Happy Expats que destina un percentatge de les vendes d’immobles; al voluntariat d’Altima per les seves accions solidàries.

Un agraïment especial a Mikki Nuñez i a l’Aquari de Barcelona per triar-nos com a beneficiaris de l’import que l’Aquari destina a entitats socials per l’acció nadalenca, “El Bany Solidari” que consisteix a submergir-se entre els taurons per una bona causa.

Des d’AFANOC, agraïm totes i cada una de les iniciatives i totes i cada una de les persones que hi participen i les fan possibles. Com es pot comprovar, les maneres de col·laborar són diverses i variades, només cal imaginació, ganes, i sobretot, esperit solidari!

Fes que la teva empresa s’hi sumi! participar amb el nostre projecte us farà guanyar en valors!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES