Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

PER DOTZÈ ANY CONSECUTIU ELS NENS I NENES D ’AFANOC HAN GAUDIT DE LES COLÒNIES D’ESTIU!

Dilluns 27 de juny van començar les colònies d’enguany. Els nens i les nenes s’estaran fins el diumenge 3 a l’Alberg de l’Espluga de Francolí gaudint de jocs, la piscina i l’entorn. Ha arribat l’estiu! Aquestes colònies que estan dirigides a nens i nenes de 6 a 17 anys, d’altres són els germans, o fins i tot nens que s’han volgut apuntar independentment, sinó que viuen intensament les seves pròpies experiències personals fent noves amistats, intercanviant impressions,

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES