Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Col·laboracions exquisides

Laumont crea per aquest Nadal un pack gourmet solidari amb els infants i adolescents amb càncer

LAUMONT, l’empresa de Tàrrega dedicada a la comercialització de trufes i bolets, ha posat en marxa un projecte social i solidari amb l’AFANOC, l’Associació de Nens amb Càncer de Catalunya. L’objectiu d’aquesta iniciativa és sensibilitzar envers el càncer infantil, donar a conèixer la tasca que fa l’AFANOC d’acompanyament a les famílies durant el procés de la malaltia i ajudar econòmicament l’entitat.

La iniciativa consisteix en un pack gourmet solidari que conté diferents productes trufats (oli, carpaccio i salsa de trufa) pensats pels àpats de les festes de Nadal. Un obsequi que ha estat dissenyat conjuntament i que es podrà comprar a través de la botiga online laumont.shop.

Per cada pack venut, LAUMONT destinarà 5 euros a AFANOC.

Aquestes col·laboracions no només signifiquen un ajut ecocòmic, sinó que són un bon exemple d’implicació i compromís amb els nostre projecte.

Gràcies LAUMONT!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES