Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

“Cèntims Solidaris” pel càncer infantil, nova campanya Caprabo

Cèntims solidaris pel càncer infantil
Una família allotjada a La casa dels Xuklis, imatge de la campanya

Els establiments Caprabo col·laboraran amb l’AFANOC a través de les compres que realitzin els seus clients amb targeta

La campanya s’emmarca dins del dia Mundial Contra el Càncer i el Dia Internacional de l’Infant amb Càncer, 4 i 15 de febrer respectivament.

La cadena de supermercats col·labora amb l’AFANOC fent-la destinatària de la campanya “Cèntims Solidaris”, que consisteix en donar la possibilitat al client d’arrodonir l’import de les compres realitzades amb targeta i destinar aquests cèntims de més a una entitat social.

En aquest cas, serà per al projecte d’Atenció Psicosocial Integral a les famílies dels infants i adolescents amb càncer.

Cerca l’establiment més proper i dona els teus cèntims pel càncer infantil!

*Aquesta campanya ha estat possible gràcies a un acord de col·laboració entre el Grup Eroski amb la Federación Española de Padres de Niños con Càncer

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES