Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Arriben les Colònies d’Estiu

Fomentar espais de trobada entre iguals per normalitzar una realitat

Des d’AFANOC, i gràcies a la col·laboració de l’Agència Catalana de la Joventut de la Generalitat de Catalunya i l’Institut Cultural del CIC, oferim colònies adreçades a infants i adolescents que han tingut càncer i també als seus germans i germanes.

Aquestes colònies pretenen brindar un oci adaptat a les necessitats específiques d’aquest col·lectiu així com fomentar els espais de trobada entre iguals i normalitzar la realitat del càncer infantil.

Enguany s’han proposat les colònies que es realitzaven cada any però dirigides a infants dels 6 als 13 anys. A més, s’han encetat les estades de joves, dirigides a majors de 14 anys que ja formen part dels grups de joves de l’entitat.

Les colònies són una de les activitats més esperades pels nostres infants i joves.

Enguany es realitzaran del 27 de juny al 1 de juliol al Alberg Xanascat de Comaruga.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES