Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Arriba Sant Jordi, la diada més estimada

Com cada any sortirem al carrer i també celebrarem la diada des de l’hospital i La Casa dels Xuklis

Des d’AFANOC sempre hem celebrat i participat molt activament de la diada. Una diada que enguany cau just l’endemà de Setmana Santa i per a molts serà després del merescut descans de les vacances, això farà que la tornada a la feina tingui aquell plus alegre i festiu.

Ens agrada especialment Sant Jordi perquè, a banda del que representa per a tothom, cultura, amor i festa,  podrem vendre i lluir les roses que fan les nostres voluntàries i omplir d’alegria i color La Casa dels Xuklis i la planta del Servei d’Oncohematologia Pediàtrica del hospital Maternoinfantil de la Vall d’Hebron. Una de les activitats que portarem a terme és la creació de “Un Sant Jordi diferent”, es tracta de reescriure la llegenda imaginant que hauria passat si Sant Jordi hagués perdut el cavall o la princesa hagués fet amistat amb el drac ò que el drac fos tant tímid que no hagués sortit de la cova… Un exercici d’imaginació que desperta la creativitat i estimula la canalla a dibuixar i escriure.

 

Les paradetes d’AFANOC les trobareu a:

A Barcelona, a La Rambla,  estand número 100 (com l’any passat), just davant de la Plaça Reial on comptarem amb la presència de les autores de quatre llibres (una novel·la i tres contes) que, a més de cedir els seus beneficis a l’entitat, vindran a signar-los per a tots vosaltres a partir de les 11 h.

Elles són:

 

A Tarragona, també estarem a La Rambla Nova amb Carrer Adrià , com cada any, la delegació de Tarragona presentarà les seves novetats.  A Reus també hi tindrem parada! (centre ciutat)

A Lleida, com sempre a l’oficina d’autobusos, número 1 de la plaça d’Espanya, i també a la residència Comtes d’Urgell de Balaguer , Carrer Joan Fuster, 1.

 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES