Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

“Ales” per un Sant Jordi confinat

L’experiència d’una mare amb el càncer del seu fill

La Sílvia Cano és la mare de l’Abel, un infant que amb tan sols dos anys de vida li van diagnosticar un càncer. Ara que l’Abel està a punt de fer els 10 anys i sembla que els dies més difícils han quedat enrere, la Sílvia ha pogut posar en negre sobre blanc el que va suposar aquest impacte en les seves vides i per aquest Sant Jordi, ens convida a conèixer com van viure aquesta difícil experiència en el llibre “Les Ales de la vida”, una història que ens parla en primera persona de com la vida ens fa passar per situacions que ens posen al límit en el moment menys pensat i de com en podem sortir.

A vegades és qüestió de posar-se “ales” i començar a volar.

Per aquest Sant Jordi, en què el món viu una situació de confinament, i en molts casos al límit, ella és la nostra autèntica protagonista, posant en relleu la raó de ser de la nostra entitat, ens convida a volar per submergir-nos en una història que ens farà entendre i viure el confinament d’una altra manera.

El llibre compte també amb els testimonis de 14 famílies de Lleida que van haver de venir a Barcelona a fer el tractament dels seus fills i filles.

Fem de “Les ales de la vida” el llibre d’aquest Sant Jordi confinat!

Pots fer la reserva escrivint un correu a comunicaciolleida@afanoc.org o en el telèfon 973216057 i recollir-ho quan puguem tornar a obrir les portes de la nostra delegació.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES