Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Ajuda’ns a ser escollits, vota’ns!

Els laboratoris CINFA celebren el seu 50 aniversari amb una acció solidària

L’objectiu és el de donar suport a totes aquelles persones que conviuen amb la malaltia, reconeixent la labor de les entitats de pacients que treballen perquè totes aquestes persones úniques i els seus familiars gaudeixin d’una vida més plena.

“Contigo, 50 i más” proposa a les entitats sense ànim de lucre que treballen en benefici dels pacients, que puguin presentar les seves iniciatives de millora de la qualitat de vida física, mental i emocional, dirigides tant als pacients com als seus familiars.

Els 50 projectes que més suport aconsegueixin en una votació oberta rebran una aportació econòmica de 5.000 euros per a la seva realització.

En aquesta fase, totes les persones que ho desitgin podran votar de forma oberta i transparent pel projecte que més els mogui.

Des d’aqui us demanem el vostre vot per a La Casa dels Xuklis.

El plaç per votar va del 3 de juny al 30 de setembre.

VOTEU AQUI i ARA!

Moltes gràcies!!!

 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES