Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

AFANOC invitada a la 8ª Cena Solidaria organizada por la Fundación PortAventura

Con el objetivo de recaudar fondo para causas solidarias, la Fundación PortAventura organiza una cena anual en el Centro de Convenciones de PortAventura, un espacio diseñado para acoger acontecimientos multitudinarios de gran magnitud. Este año AFANOC ha sido una de las tres entidades destinatarias de la cena, junto con la Fundación Carreres y la AECC.
La velada contará con espectáculos diversos, un sorteo y alguna que otra sorpresa…. Te apuntas?

Puedes inscribirte aquí!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES