Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

AFANOC Guardonats amb la Creu de Sant Jordi

Estem molt contents i emocionats de poder compartir amb tots vosaltres que avui 26 d’abril recollim la Creu de sant Jordi amb la que enguany hem estat guardonats. El premi ens ha estat atorgat en reconeixement a la nostra dedicació per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i de les seves famílies. L’any 2011 vam engegar la Casa dels Xuklis, centre de referència a Europa, on es dóna atenció i acollida a les famílies que han de desplaçar-se a Barcelona per rebre tractament. També treballem amb els serveis d’oncologia i hematologia dels hospitals de referència de Barcelona, i treballem al territori amb les delegacions de Tarragona i Lleida. Aquest premi pertany a totes aquelles persones que han fet i fan possible l’AFANOC.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES