Volem agrair a tots els qui ho vau fer possible

La música va obrir una tarda plena d’activitats juvenils a ritme de la batukada Ra-ka-tà a la plaça exterior de la Llotja: escape-room, construcció de drons, realitat virtual, exhibició de grafitis, aikido, inflables, tatuatges de henna, pintaungles i perruqueria. Amb un escenari dinamitzat pel Postureig de Lleida amb zumba, una ‘influencers challenge’ i la música del Dj XXP, un dels joves d’AFANOC LLEIDA, que va posar en peu i va fer ballar a tots els presents.

El moment més esperat va arribar amb el concert al Teatre de la Llotja on joves i adolescents d’AFANOC eren dalt de l’escenari, junt amb la Maite Montañes, presidenta d’AFANOC  per donar peu al primer Rock pels Xuklis de Lleida, que va estar dinamitzat per Ferran Aixalà. 

La música dels Pastorets Rock va irrompre amb força a l’escenari i el pati de butaques, va embogir  ballant i cantant. Després, Mari Popes va omplir de màgia i els Koers es pvan posar el  públic a la butxaca. I per al comiat, el ritme i la dansa de Dancescape. Enmig de tot això, no podia faltar un sorteig solidari amb la projecció de vídeos de sensibilització protagonitzats per joves d’AFANOC LLEIDA que van convertir el Rock pels Xuklis en més que un concert gràcies al seu testimoni sobre la realitat del càncer en l’adolescència.

Per tot això, una i mil vegades gràcies a tots els que d’una forma o una altra vau formar part i  vau fer possible aquest esdeveniment. Gràcies als assistents, voluntaris, talleristes, artistes, Teatre de la Llotja, institucions públiques, patrocinadors i col·laboradors, comerços i entitats. Gràcies a tots per fer-nos costat per poder tirar endavant aquest festival, per solidaritzar-vos i ajudar-nos a donar a conèixer la realitat del càncer en l’adolescència i per permetre’ns seguir treballant per millorar la qualitat de vida d’aquests joves i les seves famílies.

VISCA EL ROCK PELS XUKLIS!!!