Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Adolescents amb càncer prenen la Llotja amb la primera edició de RockPelsXuklis a Lleida

Volem agrair a tots els qui ho vau fer possible

La música va obrir una tarda plena d’activitats juvenils a ritme de la batukada Ra-ka-tà a la plaça exterior de la Llotja: escape-room, construcció de drons, realitat virtual, exhibició de grafitis, aikido, inflables, tatuatges de henna, pintaungles i perruqueria. Amb un escenari dinamitzat pel Postureig de Lleida amb zumba, una ‘influencers challenge’ i la música del Dj XXP, un dels joves d’AFANOC LLEIDA, que va posar en peu i va fer ballar a tots els presents.

El moment més esperat va arribar amb el concert al Teatre de la Llotja on joves i adolescents d’AFANOC eren dalt de l’escenari, junt amb la Maite Montañes, presidenta d’AFANOC  per donar peu al primer Rock pels Xuklis de Lleida, que va estar dinamitzat per Ferran Aixalà. 

La música dels Pastorets Rock va irrompre amb força a l’escenari i el pati de butaques, va embogir  ballant i cantant. Després, Mari Popes va omplir de màgia i els Koers es pvan posar el  públic a la butxaca. I per al comiat, el ritme i la dansa de Dancescape. Enmig de tot això, no podia faltar un sorteig solidari amb la projecció de vídeos de sensibilització protagonitzats per joves d’AFANOC LLEIDA que van convertir el Rock pels Xuklis en més que un concert gràcies al seu testimoni sobre la realitat del càncer en l’adolescència.

Per tot això, una i mil vegades gràcies a tots els que d’una forma o una altra vau formar part i  vau fer possible aquest esdeveniment. Gràcies als assistents, voluntaris, talleristes, artistes, Teatre de la Llotja, institucions públiques, patrocinadors i col·laboradors, comerços i entitats. Gràcies a tots per fer-nos costat per poder tirar endavant aquest festival, per solidaritzar-vos i ajudar-nos a donar a conèixer la realitat del càncer en l’adolescència i per permetre’ns seguir treballant per millorar la qualitat de vida d’aquests joves i les seves famílies.

VISCA EL ROCK PELS XUKLIS!!!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES