Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

ADAPTEM LA FORMACIÓ DEL VOLUNTARIAT

L’AFANOC Lleida ha organitzat una nova edició del taller de voluntariat, que ha comptat amb una desena d’inscrits.

L’actual situació marcada per l’emergència sanitària, ha obligat a fer aquestes formacions de forma telemàtica , però sense perdre l’esperit d’aquest curs, que busca donar a conèixer l’entitat i les diferents formes de voluntariat que es poden desenvolupar a totes aquelles persones interessades a col·laborar amb l’AFANOC.  El passat mes d’abril es va realitzar pel voluntariat de Barcelona amb una dotzena d’inscrits.

El taller realitzat a l’AFANOC Lleida es va estructurar en dues parts, impartides per la responsable de Voluntariat de la delegació de Lleida, Rosa M. Cano, i per la psicòloga, Àngels Llorens. L’objectiu, sumar més voluntaris perquè segueixin sent una peça clau i el complement perfecte de l’equip tècnic a l’hora de treballar per millorar la qualitat de vida de les famílies amb infants i adolescents amb càncer.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES