Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Aconsegueix la gorra amb una entrada al Zoo de Barcelona

Pro moció especial entrada + gorra al Zoo de Barcelona a partir de l’1 de gener!

Des d’AFANOC  i el Zoo de Barcelona, llancem una promoció especial per als nostres seguidors, associats i famílies, per tal que pugueu gaudir d’una jornada al parc a preu reduït amb la gorra.

La pandèmia no ens ha permès celebrar la festa del Posat’ la Gorra! a la Ciutadella, una festa que sempre anava acompanyada de descomptes per entrar al Zoo. Amb aquesta promoció tindreu accés a preu reduït les següents dates:

  • Divendres 1 de gener,
  • Dissabtes 2 , 9  i  16 de gener
  • Diumenges 3 , 10 i 17 de gener
  • Dilluns 4 de gener
  • Dimarts 5 de gener
  • Dijous 7 de gener

 

Entrades disponibles de forma exclusiva a través del web zoobarcelona.cat

Només mitjançant venda anticipada

Preu Adult (a partir de 13 anys): 19,40 euros (inclou entrada al Zoo i gorra)/ Preu Infantil ( de 3 a 12 anys): 10 euros (inclou entrada al Zoo i gorra)

Estands Informatius

Tots els dies de la promoció trobareu un estand infomatiu a dins del recinte del Zoo on els voluntaris i voluntàries de l’AFANOC informaran sobre la campanya del Posa’t la Gorra! i on també podreu adquirir més gorres o comprar mascaretes de l’entitat.

 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES