Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

4 de febrer, Dia Mundial contra el Càncer

Una jornada de mobilitzacions per fer visible una realitat que afecta a tothom

Cada 4 de febrer, el Dia Mundial contra el Càncer anima a tot el món per mostrar suport, aixecar la veu col·lectiva, prendre accions personals i pressionar governs perquè facin més. El dia mundial contra el càncer és l’únic dia del calendari de salut mundial en el qual tots ens podem unir i manifestar-nos sota la bandera del càncer, de manera positiva i inspiradora.

Enguany el lema de la campanya convida a fer una acció personal per reduir l’impacte del càncer, ja sigui per a un mateix, per les persones que estima i pel món. L’etiqueta suggerida és:  #IAmAndIWill #JoSocIJoFare

El nostre Xuklis, com no podia ser d’una altra manera, s’uneixen i se sumen a aquesta campanya.

Tu també pots ajudar a fer-ho visible!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES