Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

27 hores i 15 minuts colpejant un sac de boxa per l’AFANOC

L’equip de Project Warrior passa més de 27 hores colpejant ininterrompudament un sac de boxa per recaptar diners per a l’AFANOC Tarragona

El passat 18 i 19 de desembre, l’escola Tarraco Warriors de Tarragona es va omplir de solidaritat. El seu equip, format per gent de totes les edats, es va alternar per colpejar un sac de boxa de forma ininterrompuda durant 27 hores i 15 minuts per una gran causa: recaptar fons per a l’AFANOC i donar visibilitat al projecte de l’associació.

L’esdeveniment, que es va retransmetre en directe, va aconseguir sumar 1.677 euros! L’import recaptat contribuirà a mantenir la gratuïtat dels serveis que des de l’AFANOC oferim a les famílies amb infants i adolescents amb càncer, tant a les delegacions, com als hospitals i a La Casa dels Xuklis.

La iniciativa ha estat un gran exemple d’implicació, motivació, energia i il·lusió, i des de l’associació volem agrair a tots els warriors, persones i empreses que ho han fet possible. Ha estat tant gran el seu èxit, que els organitzadors ja estan pensant en una segona edició.

I això no és tot. La solidaritat de Project Warrior va més enllà, ja que el dissabte 18 de desembre, abans d’iniciar el repte, van celebrar una trobada amb el Grup de Joves de l’AFANOC Tarragona. Aquests van ser espectadors d’una classe magistral impartida pel mestre Juan José Albuixench i, en acabar, amb l’ajuda de diversos membres de l’equip del centre esportiu, els adolescents es van convertir en warriors. Equipats amb una samarreta personalitzada i uns guants de boxa, van aprendre algunes tècniques de kickboxing, però sobretot, van conèixer els valors que envolten aquesta pràctica esportiva, com són el respecte, l’honor, la lleialtat o el coratge.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES