Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Llancem la campanya #LlumPelCàncerInfantil

El 15 de febrer, les xarxes il·luminaran el dia mundial del càncer infantil

La llum és l’element que fa que les coses siguin visibles i per tant, prenguem consciència d’elles.

La llum ens aporta claredat en tots els sentits.

La llum ens guia en la foscor, ens il·lumina per fer millor les coses.

Utilitzant aquestes frases com a metàfora de la nostra tasca, volem fer visible una realitat sovint desconeguda i que, amb ella, intentem aportar una mica de claredat a la situació que han de fer front les famílies amb un infant o adolescent malalt. Els guiem per un camí ple d’incerteses i moments de foscor, un camí difícil que haurem d’afrontar tots plegats, durant el temps que duri la malaltia.

Ajuda’ns a fer-ho visible el pròxim 15 de febrer, dia mundial del càncer infantil, omplint les xarxes socials de llum.

 

 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES