Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

100KM solidaris Caldes de Montbui – Corre pels que no poden

El proper 12 de novembre, Caldes de Montbui ens anima a “Córrer pels que no poden”. Ells s’han posat els repte de fer 100km, però podeu córrer la distància que vosaltres vulgueu, la qüestió és posar un granet de sorra en forma de quilometres.

Podeu trobar tota la informació de la cursa i les inscripcions clicant aquí

12 de novembre a Caldes de Montbui

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES