Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

10 anys de Rockpelsxuklis la música pels joves amb càncer

La música solidària de l’AFANOC celebra la seva primera dècada

L’any 2011 l’AFANOC arribava al barri de Montbau per encetar el seu projecte més ambiciós, La Casa dels Xuklis. La benvinguda per part del seu veïnat no podia haver estat més càlida i a través de l’AVVM  el barri sencer els va obrir les portes organitzant un esdeveniment musical en el marc de la festa major del barri que va batejar com a “Xuklis-Festival”.

“Encara recordo aquell moment quan en Pep Pla, president aleshores de l’AFANOC parlava de fer un concert que fos referència pel càncer infantojuvenil a la ciutat de Barcelona, aprofitant les festes dels seus barris” recorda Narcís Serrats, gerent actual de l’AFANOC. Tots dos, en complicitat amb l’inefable Joan Ventosa, van plantar la llavor d’un projecte que ara ja s’ha consolidat com a campanya de sensibilització que dona veu als adolescents amb càncer des d’espais que els identifiquin.

Rockpelsxuklis engloba a tots els estils musicals, però “rock”, representa potència, poder, fortalesa, impacte, canvi i reivindicació, qualitats i atributs propis de la joventut i en sintonia també amb la filosofia de l’AFANOC.

En aquests 10 anys Rockpelsxuklis ja acumula un total de 32 concerts en 13 escenaris diferents gràcies a la participació 73 artistes, 46 col·laboradors i més de 1000 voluntaris i voluntàries.

Des d’aquí llencem un gran agraïment a tots ells i elles i a tothom que d’alguna manera o altre, participa, col·labora i ens sosté comprant una entrada!

Llarga vida a #rockpelsxuklis!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES