Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Nou recurs pels Xuklis

La emmarcada dins la iniciativa social del Grup Agbar, participa en projectes relacionats amb el medi ambient i, en especial, amb tots els temes vinculats a l’aigua, de la mateixa manera que opta per iniciatives que potencien el desenvolupament i la millora de la persona, i contribueix a la conservació i a l’enriquiment del patrimoni cultural de la comunitat, no menys importants. Aquesta Fundació ha signat recentment un conveni de col•laboració amb l’AFANOC, en el qual manifesta el seu compromís de fer aportacions econòmiques al llarg dels propers quatre anys destinades integrament al manteniment de la Casa dels Xuklis.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES