Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Bolígraf RockpelsXuklis

2,00 

En estoc

Per vosaltres, vingut de molt lluny, carregat de tinta i oferint-nos un traç espectacular, us presentem l’elegant bolígraf de RockpelsXuklis!

Us presentem a una de les estrelles del show, per vosaltres amb un dels seus millors estils aquest bolígraf que es farà famós arreu del món.

 

 

Material: Fabricat amb palla de blat i ABS

Mides: ø10 x 141 mm

Color: Tinta blava

Pes 0,006 kg

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES