Asociación de Familiares y Amigos de Niños Oncológicos de Cataluña

Bolígrafo RockpelsXuklis

2,00 

Hay existencias

Por vosotros, venido de muy lejos, cargado de tinta y ofreciéndonos un trazo espectacular, ¡os presentamos el elegante bolígrafo de RockpelsXuklis!

Una de las estrellas del show, para ustedes con uno de sus mejores estilos, el bolígrafo que se hará famoso en todo el mundo.

 

Material: Fabricado en paja de trigo y ABS

Medidas: ø10 x 141 mm

Color: Tinta azul

Peso 0,006 kg

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES