En agraïment a la tasca altruista que fan els més de 200 voluntaris i voluntàries al llarg de l’any des dels seus respectius àmbits d’intervenció.

 

L’AFANOC considera els seus voluntaris i voluntàries part de la seva gran família i amb aquest esperit els reuneix un cop a l’any en una trobada lúdica i festiva on tenen l’oportunitat de conèixer-se entre ells, intercanviar les seves experiències i vivències.

                                                                                              l’AFANOC compta amb un nombròs equip de voluntaris i voluntàries, aquí una petita representació

El intercanvi és també gastronòmic, doncs cadascú porta un plat per compartir amb els altres, reforçant la idea de que entre tots fem molt.

El sopar se celebrarà el pròxim 15 de juny al patí de les oficines de La Casa dels Xuklis, en companyia de l’equip tècnic i la junta d’AFANOC, que els cedeix tot el protagonisme i els agraeix la seva tasca i fidelitat amb l’entitat.

L’AFANOC és escola de voluntariat i el reconeix com un dels seus principals actius, doncs sense el seu suport seria impossible donar els servei d’acompanyament a les famílies, tant a l’hospital com al domicili, també la seva implicació en actes i campanyes o donant suport administratiu.