Asociación de Familiares y Amigos de Niños Oncológicos de Cataluña

Ayuda para 1 mes de agua

300,00 1.500,00 

Ayuda para pagar 1 mes de agua de la casa de acogida. Aunque parezca mentira, la casa de acogida y sus 25 apartamentos gastan una media de 700 € / mes en agua, puedes ayudarnos a pagar un mes de agua para las familias de la casa de acogida.

Descripción

Con tu donación nos ayudas a sacar adelante nuestros proyectos.

Información adicional

import

,

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES