Asociación de Familiares y Amigos de Niños Oncológicos de Cataluña

Webinar sobre adolescència i càncer

Dimecres 24 de novembre a les 18h webinar sobre adolescència i càncer

Per celebrar els 20 anys d’història de la FECEC ofereix durant tot el mes de novembre un nou cicle de webinars online titulat “Càncer: present i futur”, amb xerrades, diàlegs i taules rodones sobre els aspectes més rellevants de la malaltia. Els webinars són gratuïts i tindran lloc via Zoom cada dimecres de novembre a les 18h, del dia 3 de novembre fins a l’1 de desembre.

En aquest webinar hi participaran també membres del Grup de Joves de l’AFANOC

Us animem a participar al webinar i escoltar l’experiència dels joves.
I si en voleu fer difusió, encara millor! Ens hi veiem!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES