Asociación de Familiares y Amigos de Niños Oncológicos de Cataluña

Los Mercados de l’Hospitalet se vuelven a poner la gorra!

El próximo sábado 14 de mayo de 10h a 14h .

Gracias a la implicación de mercados y el voluntariado de AFANOC, la gorra se podrá adquirir en los siguientes mercados:

? @mercatdelcentrelh
? @mercat1bellvitge
? CAN SERRA
? @merca2bellvitge
? @mercattorrentgornal
? @mercat_laflorida
? @mercatsantaeulaliaexterior i interior
?@mercatdecollblanc

La gorra protagonista es la que hizo el artista MARI ITO para conmemorar los 10 años de La Casa de los Xuklis, una edición especial y limitada que podréis adquirir todavía por 8 € en este único día! Los fondos recaudados se dedicarán al mantenimiento de la casa y a los proyectos de atención psicosocial integral para las familias!

No dejéis de poneros la gorra!, con ella nos ayudáis a pintar futuros!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES