Asociación de Familiares y Amigos de Niños Oncológicos de Cataluña

Libros solidarios para Sant Jordi

Altruismo literario

Escritores noveles ceden los beneficios de su obra al cáncer infantil

“La Escapada”de Mercedes Carrió Fornells y “Les 7 sales”de Carles Giró Mañas, son dos libros de temática diferente unidos por el espíritu altruista de sus autores que ceden beneficios de las ventas a AFANOC

Mercè Carrió Fornells , nos presenta su primera novela con “La Escapada” un entramado de historias de amor, intriga, aventura.

Carles Giró Mañas, autor de “Les 7 sales” supone su debut como escritor. El libro trata de cómo se repite lo historia de nuestro país de manera cíclica a través de tres relatos en diferentes momentos.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES