Asociación de Familiares y Amigos de Niños Oncológicos de Cataluña

Las gorras vuelven a los campings de Tarragona

Los campings de Tarragona se vuleven a poner la gorra

Un total de 18 alojamientos turísticos han comprado cerca de un millar de gorras de AFANOC de la marca Pepe Jeans para regalar a sus clientes durante estas vacaciones de verano. Aquest és el segon any consecutiu que l’Associació de Càmpings de Tarragona i Terres de l’Ebre se implica con nosotros. Una iniciativa para imitar ¿Nos ayudas? Tú también te puedes volver a poner la gorra o hacer que se la pongan otras!

Llámanos al 977 228 712 o escribenos a tarragona@afanoc.org ¡te explicaremos cómo hacerlo!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES