Asociación de Familiares y Amigos de Niños Oncológicos de Cataluña

“Film in Hospital” una plataforma de cinema infantil de qualitat

Un projecte pioner que proveeix als hospitals de cinema infantil de qualitat

El projecte Film In Hospital és una plataforma en línia adreçada a oferir pel·lícules i altres continguts audiovisuals a  infants que es troben en centres hospitalaris.

Dotar als centres hospitalaris amb l’accés al visionat de continguts cinematogràfics especialment adreçats a la població infantil ingressada és un instrument addicional de suport emocional i, per tant, constitueix una oportunitat per contribuir a una millora sensible en l’atenció a la salut des d’una perspectiva integral.

Film In Hospital es centra en la qualitat dels seus continguts. Professionals de diferents països, experts en continguts infantils, seleccionen i trien les millors pel·lícules. Cooperem amb els hospitals i les administracions per arribar al màxim nombre d’infants possible.

LLEGIU MÉS

MIREU EL VÍDEO

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES