Asociación de Familiares y Amigos de Niños Oncológicos de Cataluña

Éxito de la gorra en los Mercados de Barcelona

A pesar de ser un sábado lluvioso, se pudieron vender cerca de 1700 gorras

Desd e hace once años, los mercados de Barcelona acogen la campaña del Posa’t la Gorra! gracias a la implicación del Instituto Municipal de Mercados y las Asociaciones de comerciantes. Agradecemos a todos los voluntarios y voluntarias de AFANOC, alma de la campaña del Posa’t la Gorra!, también a la ciudadanía por su compromiso y a todos los comerciantes de los mercados de:

Boqueria, Barceloneta, Santa Caterina, Sant Antoni, Concepció, Sant Gervasi, Sants, Les Corts, Lesseps, La Mercè, El Carmel, Vall Hebron, Clot, Canyelles, Guineueta, Felip II, Poble Nou i Provençals

 

¡Esperamos volver pronto!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES