Asociación de Familiares y Amigos de Niños Oncológicos de Cataluña

El Turrón de los Xuklis, dulzura que nos llega de la Garrotxa

Una família de Olot elabora un turrón para los Xuklis por sexto año consecutivo

Desde Olot, con amor, nos llega cada año el turrón de los Xuklis gracias a Laura,  Lluís y Naüm, una familia más que implicada, que han hecho de su pastelería “CACAU” una pequeña embajada de AFANOC. Y con el lema “Artesanía o Barbarie” nos ponen hasta arriba de chocolate!

Lo podéis comprar por 8€ en La Casa de los Xuklis o desde la tienda online “CACAU”

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES