Asociación de Familiares y Amigos de Niños Oncológicos de Cataluña

AFANOC presente en la inauguración del “SJD Pediatric Cancer Center”

El centro espera tratar 400 casos de debut al año

AFANOC estuvo presente a la inauguración del SJD Pediatric Cancer Center, primer centro de oncología pediátrica de España y uno de los principales de Europa, tratará unos 400 casos de debut en el año y empezará a funcionar al final de junio.

A la imagen, de izquierda a derecha: la Sra. Montserrat Florensa, vicepresidenta de AFANOC; el Muy Honorable Sr. Lluís Aragonès, presidente de la Generalitat de Catalunya; el Sr. Narcís Serrats, gerente de AFANOC; la exconsellera de sanitat i diputada de ERC, la Sra. Alba Vergés, y la Sra. Núria Carsí, Enfermera consultora clínica, profesional de AFANOC.

Desde la entidad seguiremos ofreciendo apoyo emocional a las familias que se encuentran en la situación de tener un hijo o hija con una enfermedad oncohematològica..

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES