Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Preu exclusiu web

Gorra @eyesores (2022)

5,00 

En estoc

La gorra de Xevi Gallego @EYESORES , un artista osonenc instal·lat a Califòrnia que ha fet dels monstres la seva font d’inspiració i ens ha inspirat també a nosaltres amb els seus monstres ferotges, espantosos, però alhora simpàtics i curiosos que també necessiten ser abraçats.

Monstres que ens llencen un missatge que reivindica l’acceptació d’allò que ens espanta, però que alhora també ens ensenyen a treballar en el dia a dia la nostra fortalesa.

A l’AFANOC el coneixem molt bé aquest monstre i l’experiència ens ha fet veure que aquest necessita ser ‘abraçat’, perquè només abraçant l’adversitat traurem la nostra pròpia fortalesa.

Abraçar és acceptar, contenir, incloure, copsar, envoltar i és, també, acompanyar.

Descripció

Talla:Adult

Material:Cotó 80%, 20% polièster

Molt còmode, lleugera I EXCLUSIVA!

Informació addicional

Pes 0,052 kg

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES