Asociación de Familiares y Amigos de Niños Oncológicos de Cataluña
Preu exclusiu web

Gorra Pepe Jeans (2019)

3,00 

Sin existencias

La gorra de Pepe Jeans cambia la piel a tejana para hacerse más fuerte y resistente. Una fortaleza necesaria para encarar los grandes cambios que serán liderados por los jóvenes.

Queremos que ésta sea una edición diferente, global y muy participativa, queremos dar la voz a los jóvenes que sabemos que tienen mucho que decir.

Descripción

material: 80% algodón, 20% poliéster.

Medida: Adulto

Información adicional

Peso 0,042 kg

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES