Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

VOLUNTARIAT

Un dels pilars de l’AFANOC.

Els nostres voluntaris són una peça clau complementària a l’equip tècnic.

El voluntariat és un dels pilars de l’AFANOC, una peça clau complementària a l’equip tècnic que ens permet a l’entitat poder desenvolupar de formar integral l’acompanyament a les famílies amb infants i adolescents amb càncer durant el procés de la malaltia. A més, el voluntariat, format a través de l’escola de formació, també és un puntal a l’hora de dur a terme campanyes i esdeveniments pel seu suport en tasques administratives, de marxandatge o informatives, entre altres

Tipus de Voluntariat

Voluntariat de suport a la delegació

Voluntariat de suport a la delegació

Hi ha persones voluntàries que disposen de temps i prefereixen poder venir a l’oficina cada setmana dins d’un horari establert i poder realitzar diferents tasques per tal de donar suport a l’entitat, aquestes poden ser: suport a treballs de manualitats, suport administratiu i suport a marxandatge.

Voluntariat a domicili

Voluntariat a domicili

La persona voluntària que realitza aquest tipus de voluntariat, fa tasques d’acompanyament, d’entreteniment i de suport lúdic i/o educatiu als germans o als infants/adolescents que tenen càncer.

En funció de la necessitat, pot activar-se en qualsevol fase de la malaltia (moment diagnòstic, tractament, remissió, recaiguda o final de vida).

Voluntariat d’actes i campanyes

Voluntariat d’actes i campanyes

Són les persones  voluntàries que realitzen suport fora de l’oficina de Lleida estant en taules informatives i de marxandatge, ajudant a les festes del Posa’t la gorra, realitzant fotografies en diferents actes, distribuint cartelleria, etc.

voluntariat domiciliari

Voluntariat a d’altres poblacions

Volem potenciar i augmentar la borsa de voluntaris dels pobles, sent persones que viuen en algun poble de la província de Lleida i amb les què puguem comptar quan hi hagi algun acte puntual al seu territori.

Com pot ser voluntari de l’AFANOC LLEIDA?
Contacta amb nosaltres en el 973 21 60 57 o en el correu voluntariatlleida@afanoc.org

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES