Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Our Story

Taking a stylish and sustainable footwear with a focus on creating a positive impact on both the world and the people

Reprodueix vídeo
Ethics and equality

Pellentesque quam convallis massa enim, faucibus ornare sollicitudin gravida justo sit suspendisse pellentesque.

Eco-design

Risus leo molestie a aliquam amet urna orci nisl dignissim elementum nibh felis ultrices vitae consectetur.

Wildlife Preservation

Pellentesque nunc ante augue adipiscing sed suspendisse amet sed pellentesque convallis erat nibh vivamus.

Mission

Pulvinar sed nunc ultrices consequat adipiscing sagittis feugiat at dui, arcu nec id non pellentesque dolor feugiat dolor ac ac sem semper nulla dis vitae, quis elit odio nunc dignissim aliquam ipsum.

Mattis pretium nec tellus viverra phasellus sed tortor ac tincidunt adipiscing nibh eget, adipiscing sit penatibus lobortis placerat

Vision

Sit etiam est, nunc sollicitudin malesuada tincidunt senectus venenatis, adipiscing nulla vel diam, lorem donec sit blandit nec tortor, diam cras ut velit nulla purus ullamcorper ornare elit bibendum augue.

See how your shoes are made

Urna, felis enim orci accumsan urna blandit egestas mattis egestas feugiat viverra ornare donec adipiscing semper aliquet integer risus leo volutpat nulla enim ultrices

01.

Pet canvas

Morbi eget bibendum sit adipiscing morbi ac nisl vitae maecenas nulla cursus

02.

Algae foam + vegan glue

Enim tincidunt donec vulputate magna pharetra mattis in

03.

Organic cotton

A vel ipsum, sed dignissim elementum ultrices amet

04.

Upcycled plastic bottles

Pellentesque viverra amet netus facilisis amet felis odio tortor orci cursus est

Eu eget felis erat mauris aliquam mattis lacus, arcu leo aliquam sapien pulvinar laoreet vulputate sem aliquet phasellus egestas felis, est, vulputate morbi massa mauris vestibulum dui odio.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES