empresa-solidaria-img-capcelera

COL·LABORAR AMB NOSALTRES ÉS UN BON EXERCICI PER A LA TEVA EMPRESA

Una aliança amb AFANOC suposa generar resultats importants, tant directament en les nostres accions, com en la promoció de valors, drets i deures, que des de la nostra associació de pares i mares amb un infant malalt de càncer intentem promoure. El nostre objectiu es millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies i creiem que és deure de tots participar-hi.

Els professionals d’AFANOC ens coordinem amb l’Administració Pública – Serveis Socials, CAPs, Ajuntaments, CADs i escoles, entitats privades i amb les Associacions de Nens amb Càncer d’arreu de l’Estat Espanyol.

MANERES DE COL·LABORAR

afanoc-marketing-social1
Màrqueting social

Des de l’AFANOC podem oferir productes als seus clients, treballadors i proveïdors, el benefici dels qual reverteix en l’Associació.

afanoc-mobilitzacio-empleats2
Mobilització d’empleats i clients

El compromís entre l’empresa i AFANOC implica i ofereix als treballadors l’oportunitat de participar en el compromís social de l’empresa. A més, des d’AFANOC, donarem suport a les iniciatives dels treballadors i ensenyarem els resultats específics de la vostra col·laboració.

afanoc-campanyes-especials3
Campanyes especials

L’empresa pot participar activament o patrocinar activitats i esdeveniments específics en benefici de la nostra associació, obtenint un bon retorn a nivell d’imatge.

afanoc-cesio-bens4
Cessió de béns, material i/o serveis

Les empreses podeu col·laborar amb nosaltres cedint-nos béns, materials o serveis que puguin ajudar-nos en el desenvolupament dels nostres serveis i projectes.

Aquesta cessió pot ser en forma de cessió de personal, assessoria, cessió d’espais publicitaris, material infantil o per la família, serveis per La Casa dels Xuklis, suport professional o de voluntariat que ens ajudi en la difusió del nostre missatge.

AMB LA TEVA PARTICIPACIÓ TAMBÉ ESTÀS DONANT UN VALOR AFEGIT A LA TEVA EMPRESA

afanoc-transparencia-icon
Experiència, humilitat i transparència

AFANOC porta més de 20 anys oferint serveis totalment gratuïts a aquelles famílies que tenen un infant o adolescent malalt de càncer. El compromís que suposa aquesta gratuïtat accentua la nostra forma de treballar, amb total transparència i prou humilitat per seguir creixent durant tot aquest temps.

afanoc-actuacio-local-icon
Àmbit d’actuació local, projectat cap a l’exterior

Col·labores amb una forma de treball local, amb cura i la màxima qualitat, però destinada a un àmbit d’actuació internacional. Actualment amb el nostre projecte “La Casa dels Xuklis”, som un referent a nivell Europeu.

afanoc-notorietat-icon
Reconeixement Social

Afiliació de la teva imatge amb moltes altres col·laboracions, tant com per part d’altres empreses, institucions i “celebrities” que col·laboren habitualment amb nosaltres.

afanoc-notorietat-icon1
Notorietat de la teva marca

Tenim un gran recolzament per part dels mitjans de comunicació, a més de la gran resposta que rebem per part de la societat civil, arribant en ocasions a la participació de 15.000 persones en els nostres esdeveniments…