El grup de joves d’AFANOC es planteja com un espai de trobada entre iguals en el que gaudir de propostes lúdiques i que fomentin la cohesió de grup i el recolzament entre adolescents i joves a partir dels 14 anys que hagin viscut de prop la realitat del càncer infantil, en pròpia pell (en fases de manteniment, controls i/o remissió) o bé en el paper de germans.

En aquest espai, les activitats de lleure prenen sempre una dimensió social, que permet anar un pas més enllà de la pròpia diversió, fomentant i potenciant les competències personals i socials d’aquest grup.

Cada Delegació d’AFANOC (Barcelona, Tarragona i Lleida) té obert un grup el qual fa trobades mensuals al seu territori. A més, es realitzen sortides de cap de setmana i estades d’estiu en les que hi participen conjuntament els tres grups de joves existents.

El grup es planteja com un espai obert, on s’hi poden anar afegint nous joves que vulguin formar-hi part i on el propi col·lectiu de joves és protagonista i pren un paper actiu en les propostes. A més, es proposa un oci adaptat a les seves necessitats específiques i es fomenta la seva vinculació a l’entitat i la participació activa en el sí de la societat.

grup-de-joves-img-cowboys

Vols formar part del grup? Contacta amb la teva Delegació de referència i t’explicarem més:

Slide TU TAMBÉ POTS AJUDAR Fes-te voluntari Fes-te soci Implica't