ACTUALITAT COVID-19

Si has arribat fins aquí és que ets una persona amb ganes de passar a l’acció i que entén que, tot i que la COVID-19 s’hagi apoderat de les nostres vides, hi ha altres realitats a les quals no podem deixar d’atendre.

Actualment, degut a la pandèmia de la COVID-19, tota acció voluntària ha quedat aturada a nivell presencial. Per aquest motiu les incorporacions de nous membres a l’equip de voluntariat de l’AFANOC, estan temporalment aturades.

No obstant, si vols col·laborar fent difusió de la nostra tasca, així com en la venda de producte solidari, no dubtis en contactar amb nosaltres! Ens ajudarà molt en aquests moments tan delicats, doncs en cap moment hem deixat de treballar per atendre als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

També et recomanem que puguis seguir-nos a les nostres xarxes socials www.instagram.com/afanoc_org i així, estar al dia de tot el que continuem fent.

PASSOS A SEGUIR

feste-voluntari-1
Realitzar el taller d’iniciació al Voluntariat d’AFANOC. (Xerrada informativa de 3h. Edició al abril i l’octubre).
feste-voluntari-2
Entrevista personal amb la coordinadora de voluntariat per tal de conèixe’t millor i valorar les possibilitats d’incorporació a l’equip de voluntariat.
feste-voluntari-3

Realitzar el Curs Voluntariat, Nen Malalt i Família. 
Curs d’aprofundiment de 8h per a voluntaris en actiu, que té la finalitat de reflexionar sobre la tasca voluntària.
És obligatori pels Voluntaris d’AFANOC.

feste-voluntari-4

Per a més informació podeu enviar un email a:
Irene Costa voluntariat@afanoc.org o Maria Sanmartí activitats@afanoc.org