img_reflexoterapia_afanoc.jpg

Durant la malaltia, es presenten uns canvis físics i emocionals tant als infants i adolescents com a les seves famílies.

La reflexoteràpia podal aporta relaxació i una sensació de benestar que ajuda a afrontar tots aquests canvis. La persona atesa se sent acollida i acompanyada en el seu procés. Aquest fet per si sol, ja suposa una ajuda considerable per encarar la malaltia.

Tots els tractaments estan realitzats amb el consentiment del nen i la seva família, i estan assessorats per l’equip mèdic de l’hospital i coordinats per l’equip de suport psicoemocional d’AFANOC.

La reflexoteràpia és una teràpia manual que es realitza sobre la pell i els teixits dels peus. Actua a través de tots els sistemes corporals, millorant les funcions reguladores que té l’organisme. Produeix una sensació de benestar i placidesa, perquè disminueix la tensió física i nerviosa. L’organisme queda en unes millors condicions de funcionar i és així com podem millorar la qualitat de vida.

Aquest servei es realitza, des del 2004, a l’Hospital de Sant Joan de Déu, als nens i nenes ingressats a la planta d’oncohematologia i a l’hospital de Dia.

Slide TU TAMBÉ POTS AJUDAR Fes-te voluntari Fes-te soci Implica't