DES D’AFANOC CONSIDEREM QUE LA FORMACIÓ ÉS UNA EINA FONAMENTAL PER MILLORAR L’ACCIÓ VOLUNTÀRIA

TALLER D’INICIACIÓ VOLUNTARIAT DE L’AFANOC

Es tracta d’un taller de formació inicial, dirigit a totes aquelles persones que volen formar part de l’equip de voluntariat de l’AFANOC, a través del qual poder conèixer l’entitat, els diferents tipus de voluntariat que es poden realitzar i quines funcions i activitats desenvolupen els voluntaris. Posteriorment al taller es realitza una entrevista personal, concertant dia i hora amb la coordinadora de voluntariat corresponent.
Fer de voluntari és un acte de responsabilitat i solidaritat. Per portar a terme una acció voluntària de qualitat es requereix d’una preparació prèvia i d’un treball constant de reflexió. S’han d’emmarcar bé quines són les funcions que s’han de cobrir i quins són els límits i les responsabilitats.

És important doncs, treballar bé les característiques d’un voluntariat amb les especificitats de l’àmbit hospitalari i l’àmbit domiciliari, i de la realitat dels que pateixen malalties de llarga durada i que passen llargues estades a l’hospital i al domicili.

Coneixem l’AFANOC
El paper del voluntariat
Límits i rols del voluntariat

La propera edició es realitzarà durant el curs 2021-2022

Esther Gómez, Coordinadora de Voluntariat de l’AFANOC TARRAGONA.
Naiara Mestres Coordinadora Delagacio TARRAGONA / Psicòloga

Preu del curs: gratuït

El període d’inscripció al taller d’iniciació al Voluntariat  està pendent de nova data.
Per a formalitzar la inscripció haureu de trucar al telèfon 977 22 87 12 en les dates assenyalades o via online a aquest formulari
Quan us inscriviu telefònicament o de manera oline es realitzarà una reserva de la vostra plaça. Uns dies abans del taller ens posarem en contacte amb vosaltres per dir-vos la ubicació exacta on es farà, i si cal portar algun material específic. Agraïm enormement que ens aviseu amb temps suficient si finalment valoreu que no podreu venir.
AFANOC es reserva el dret d’anular el curs si no hi han prou alumnes inscrits i avisarà amb antelació.

El curs es realitza a a la Sala de Formació de l’Hospital Joan XXIII
C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4, 43005 Tarragona

El testimoni d’un dels nostres voluntaris

Slide TU TAMBÉ POTS AJUDAR Fes-te voluntari Fes-te soci Implica't