Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

ELS CANVIS I DEVOLUCIONS DE PRODUCTES ADQUIRITS A L’AFANOC BOTIGA ESTARAN SUBJECTES ALS SEGÜENTS PRINCIPIS

  • El client té un dret de desistiment, pel qual podrà procedir a la devolució de la comanda. Aquest dret podrà ser exercit en el termini de 15 (quinze) dies a partir de la recepció de la comanda.
  • En cas de devolució el Client té l’obligació de retornar el producte en perfecte estat, amb l’embalatge i etiquetatge originals i intactes, convenientment empaquetat en la seva caixa original i protegit correctament. El producte a retornar ha de trobar-se en el mateix estat en què va ser rebut pel Client.
  • AFANOC, procedirà a realitzar la devolució de l’import pagat, una vegada hagi rebut el producte retornat i hagi comprovat el bon estat d’aquest. La devolució de l’import serà realitzada en un termini màxim de 14 (catorze) dies des de la data en la qual se’ns informi de la seva decisió de desistir. Podrem retenir el reemborsament fins no haver rebut els béns en els nostres magatzems. Totes les devolucions es realitzaran mitjançant el mateix mètode de pagament utilitzat en la compra.si la devolució o canvi es deu a un error en el que a l’enviament es refereix, AFANOC manarà a retirar el paquet on es va rebre. AFANOC, es farà càrrec de totes les despeses derivades de la devolució posterior com pot ser el cost envio de la comanda correcta en el cas de canvi.

 

TERMINI DE DEVOLUCIÓ

Si no estàs satisfet/a amb la teva compra, pots procedir al canvi o a la devolució d’un o diversos articles en el seu estat original, sempre en un termini màxim de 15 (quinze) dies a partir de la recepció del paquet. L’article ha de ser retornat en perfecte estat, amb etiquetatge original i intacte, convenientment empaquetat en la seva caixa original o similar i protegit correctament. El producte a retornar ha de trobar-se en el mateix estat en què va ser rebut.
 

COST DE LA DEVOLUCIÓ

AFANOC, no es responsabilitza dels costos de la devolució (excepte si es tracta d’un error nostre o en cas de tara), però ajudarem a gestionar-la en tot moment. Has de retornar el producte a la nostra adreça () a través del servei de missatgeria que prefereixis. Una vegada el paquet arribi a la nostra seu es procedirà a realitzar el reemborsament de l’import.
 

CANVI DE TALLA/COLOR

Si desitja un canvi de grandària, color o elements alternatius, haurà de realitzar una nova comanda. Acceptem totes les devolucions per a canvi que han d’estar en la seva caixa o bossa original. En el cas poc probable que un article sigui retornat en una condició inapropiada, la suma no serà retornat. Adreça d’enviament canvis i devolucions
 

DEVOLUCIÓ DE L’IMPORT

AFANOC, procedirà a realitzar la devolució de l’import pagat una vegada hagi rebut el producte retornat i hagi comprovat el bon estat d’aquest. Totes les devolucions es realitzaran mitjançant el mateix mètode de pagament utilitzat en la compra. Si la devolució o canvi es deu a un error en el que a l’enviament es refereix, AFANOC manarà a retirar el paquet on es va rebre i es farà càrrec de totes les despeses derivades de la devolució posterior, així com del cost d’enviament de la comanda correcta en el cas de canvi.
 

IMPOSTOS I ARANZELS

Tingues en compte que hi ha països i ciutats que no formen part del territori duaner de la UE, de manera que els enviaments estan subjectes a impostos i/o aranzels. AFANOC no es compromet ni es fa responsable d’aquestes taxes, per la qual cosa hauràs d’abonar tu l’import. En la majoria dels casos, les taxes es cobren en el moment del lliurament del paquet, encara que és possible que rebis una notificació per correu sol·licitant-te que et dirigeixis personalment a abonar aquestes taxes per a poder rebre el teu paquet.
Per a més informació escriu al correu administracio@afanoc.org

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES