Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

FES UN DONATIU

Moltes famílies necessiten el teu suport

Fent un donatiu contribueixes que els serveis i l’atenció que els oferim puguin continuar sent gratuïts

El nostre objectiu principal és millorar el dia a dia de les famílies que passen pel procés de tenir un fill o filla amb una malaltia oncològica i un dels nostres pilars fonamentals per tal de fer-ho possible, és que l’atenció i els serveis que els oferim siguin de la màxima qualitat, i de manera totalment gratuïta. 

El teu donatiu suma! 

 

Transferència bancaria

CaixaBank
ES76 2100 5000 5002 0023 1306

Fes-nos un Bizum

Codi
Codi 00542

*Sol·licita el Certificat de Donació enviant un correu amb les teves dades fiscals a: administracio@afanoc.org abans del 30 de desembre.

En els darrers vint anys hem atès a més de 19 families que es tradueix a 79.000 beneficiaris

Preguntes freqüents

Perquè som una entitat sense ànim de lucre amb més de trenta anys de trajectòria en l’atenció psicosocial integral a les famílies amb un infant o adolescent amb càncer; perquè els nostres serveis són totalment gratuïts; i perquè gestionem els recursos amb total transparència.

AFANOC està formada per diferents àrees:

  • Atenció social: Coneixem molt bé quines són les necessitats que acostumen a aparèixer en aquesta situació: allotjament, prestacions, ajudes econòmiques puntuals…
  • Atenció psicosocial i suport emocional: Acompanyem a les famílies, des de l’inici de la malaltia i durant tot el procés.
  • La Casa dels Xuklis: Aquest recurs temporal amb 25 apartaments, acull a famílies que han de viure durant un període de temps (segons criteri del metge referent) a la ciutat de Barcelona perquè el seu infant o adolescent pugui rebre tractament als hospitals de referència.
  • Voluntariat: I a l’AFANOC tenim el privilegi de comptar amb un equip de voluntariat molt nombrós que desenvolupa aquesta tasca tan necessària i complementària a la de l’equip professional.
  • Atenció educativa: Oferim assessorament als centres educatius i sanitaris, des de xerrades i reunions amb el professorat implicat, com proporcionant material educatiu.
  • Activitats socioeducatives i culturals: S’impulsen diferents projectes com Posa’t la Gorra, RockpelsXuklis, implica’ts…
  • Reflexoteràpia: La reflexoteràpia podal aporta relaxació i una sensació de benestar que ajuda a afrontar tots aquests canvi.

El ventall és molt ampli i t’ho posem molt fàcil. Pots associar-te a l’entitat; formar part del voluntariat, o fer-nos alguna proposta de col·laboració a través del projecte Implica’t que engloba propostes de tota mena: esportives, musicals, artístiques, literàries, populars o reptes personals.

Amb una aportació periòdica contribueixes a fer possible molts dels projectes de l’entitat i a garantir la gratuïtat dels serveis a les famílies.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES