CUINA

Cuina comunitària

Col·laboradorsIKEA

Disposem d’una cuina de grans dimensions perquè les famílies en puguin fer ús en el moment que ho necessitin. Les famílies disposen de tots els estris i utensilis necessaris per poder cuinar i per sentir-se com a casa.

MENJADOR

Menjador i sala d’estar

DissenyadorsSara Folch Interior Design

Col·laboradors: Temas V-MY Oruga, Carpyen, Theodora et sa Suite, Egger.

Disposem d’un menjador amb capacitat per a tots els residents puguin fer-ne ús en el moment que ho necessitin. Les famílies disposen de tots els estris i utensilis necessaris per poder seure a taula com si fossin a casa.

LLIBRERÍA

Llibres, revistes d’oci i informació

Col·laboradorsFundació Jordi Sierra i Fabra

La llibreria està oberta a tots els públics i es totalment gratuïta. Disposem de llibres de lectura i d’informació per tal de donar suport d’oci i cultura als nens i a les seves famílies.

SERVEI DE BUGADERIA

Servei de bogaderia comunitària

Col·laboren: Cash Converters, Girbau

Disposem de 4 rentadores i 4 assecadores a dispossició de tots els residents de 9:30 a 21:30h. Es un servei totalment gratuït facilitant i normalitzant el dia a dia de les famílies.

SALA POLIVALENT

Espai multidiciplinar

Col·laboradorsiFusta

Disposem d’un ampli espai aïllat i amb terres càlids, per realitzar diferents activitats, fer xerrades, sessions de Ioga pels pares i mares, contacontes, concerts, reunions…

SALA DE JOCS

Sala de jocs per a grans i petits

Col·laboradorsiFusta

Disposem d’una sala de jocs per jugar a jocs de taula, fer manualitats i jugar amb els voluntaris que estan a la casa cada tarda els 365 dies de l’any.

SALA D’ESTAR

Per llegir, veure la tele o jugar

Col·laboradorsiFusta Sara Folch Interior Design

Annex al menjador hi ha la sala d’estar. amb un sofà modular ben llarg on relaxar-nos, llegir amb les lamparetes disponibles, veure la tele o compartir una estona de joc amb la vídeo-consola.

HORT ECOLÒGIC

Hort ecològic i comunitàri per les famílies

Disposem d’un hort comunitari perquè els pares i mares es puguin relaxar, i també collir i cuinar verdures cultivades per ells mateixos.

PATI D’EN PEP

Pati interior i racons d’estar

Dissenyadors: Marta Garcia-Orte, Pablo Serrano, Nerea Amorós

Col·laboradorsCONCEPTA, GREKK

Enmig de l’ala dels apartaments hi ha un pati interior mab una font n sortir a pendre l’aire fresc, escoltar l’aigua de la font, o gaudir de la seva llum mentres descanses en les butaques qui han al voltant del pati.

SALA DEL SILENCI

Un espai per estar amb un mateix

Separat de l’edifici i a esquenes a ell, obrint les vistes cap a l’hort, disposem de la sala del silenci, un espai per estar amb un mateix i fer el que cadascú necessiti.

JARDINS EXTERIORS

La casa està envoltada d’espais ajardinats

Tota la Casa està envoltada d’espais ajardinats, per tal de donar el màxi contacte amb la natura.